Vad kan massage göra för dig?

Regelbunden massage löser upp och frigör energi. Du orkar mer och får större motståndskraft.

Massage har en lugnande effekt på nervsystemet och ger ett välbefinnande som gör att du lättare kan släppa stress och de krav som ställs i vardagen. Då leder och muskler mjukas upp blir kroppen smidigare och allt detta gör att du sover bättre än du kanske gjort på länge.

Massage sätter även igång blodcirkulationen vilket gör att du syresätter dig bättre. Kroppens näringsupptag och utrensning fungerar då också på bästa sätt. Smärtor i muskler släpper och kroppen får möjlighet att läka sig själv.

Massage ökar även koncentrationsförmågan – Klarhet I tanken leder till bättre beslut. Dessutom påverkar massagen kroppens återhämtningsförmåga mycket bättre än vad vila gör, vilket gör dig redo för nya tag snabbare.

Massage gör dig även lyhörd till kroppens signaler, att lyssna till dina känslor, att släppa taget om gamla mönster och att gå vidare.
Känslan av att vara hel och ha tillgång till hela din kraft och potential  skapar förutsättningarna för att lyckas med allt du företar dig!

Massage ger dig en förutsättning till God Hälsa och Glädje. Läs mer om de olika massageteknikerna nedan.

Halvkropp, 30 min, 350:-

Helkropp, 60 min, 650:-

Helkropp, 90 min, 900:-

Svensk klassisk massage

helping-hand-klassisk-massage

Känd över hela världen. Här används tekniker såsom knådningar, glidningar och tryck för att bearbeta musklerna varierat och mångsidigt. Allt ifrån en mjuk avslappningsmassage till en kraftfullare mer djupgående behandling, allt efter klientens behov.

Muskelknutor och triggerpunkter behandlas och longering ingår, en teknik som ökar töjbarheten i en muskel.

Terapeutisk massage

helping-hand-terapeutisk-massage

Är en mer inriktad behandling för ett specifikt problem. Utöver de tekniker som används i den klassiska massagen kan det även ingå kroppsläsning och muskeltester för att välja behandlingsmetod.

Muskulering, en kombination av massage och muskeltöjning som syftar till att skapa balans runt leder, genom att öka avslappning, flexibilitet, rörelseomfång samt stärka muskulaturen.
Friktionsmassage på skadade muskelfästen och  ligament.

Rörelseanalys och tips på träning och övningar.

Regndroppsmassage

helping-hand-regnbags-massage

En mjuk, taktil massage där terapeutiska eteriska oljor droppas utmed ryggraden för att sedan strykas ut fjäderlätt över hela ryggen.  Oljorna som används är antiinflammatoriska och antibakteriella och är utvalda för att balansera och rena kroppen. Metoden är både mjuk och kraftfull, den stärker ryggen och lindrar smärtor och ger även emotionell balansering.

“Det kändes som om min rygg vibrerade under behandlingen, att något så litet kan kännas så mycket, och jag fick en bild av regndroppar som föll på ett spindelnät där varje droppe fick hela nätet att vibrera. Jag kände mig så levande efteråt.”

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...